K I E S  V O O R  A A N D A C H T  &  A M B A C H T
Lood- Zink- & Dakwerken in de Goorn e.o.
 


Kies voor aandacht en ambacht

Het houdt ons droog, warm en beschermd tegen de elementen: we denken misschien niet zo vaak aan het dak boven ons hoofd, tót er iets mis mee is. Soms is het te laat, en soms zijn we er net op tijd bij. Of het nu gaat om een kleine lekkages of om koper-, lood-, of zinkwerk aan daken en gevels; we gaan het dak voor je op.

 

Veel daken zijn misschien hetzelfde, maar de wensen niet. Daarom gaan we altijd eerst in gesprek; wat is er nodig, waar ligt de behoefte én wat is het budget? Persoonlijke aandacht is belangrijk voor ons. We luisteren naar je en denken met je mee. Die lekkage die steeds erger lijkt te worden; die kan tenslotte niet lang wachten. Terwijl grotere projecten, zoals een geheel nieuwe dakbedekking, juist vragen om oog voor detail en vakkundigheid.


Kleine klussen of grotere klussen: we draaien er onze handen niet voor om. Met ruim 10 jaar ervaring, in een breed scala van projecten, kun je verzekerd zijn van vakmanschap en kwaliteit.
                                                                                                                      Foto: Loodwerk, Keizersgracht Amsterdam

Foto: Resitrix dakbedekking, Ilpendam


Onze werkzaamheden in Hoorn, Purmerend, Amsterdam en omstreken


Daken zijn er in steeds meer vormen en maten. Dat betekent dat je als dakdekker van alle daken thuis moet zijn. Je kunt ons inzetten voor:


  • plaatsen van goten van lood, koper en zink;


  • hemelwaterafvoer;


  • het bekleden van daken en/of gevels met zink, lood en/of koper;


  • platte daken van bitumen/epdm;

Zinken daken en gevels repareren of plaatsen?


Een zinken dak, gevel of dakgoot: het is een prachtig gezicht. Bij zowel moderne strakke huizen, als juist oudere statige huizen. Het laten plaatsen of repareren van zo'n zinken gevel is echter ambachtelijk vakwerk. Daar moet een echte vakman naar kijken, wil je dat het goed en mooi gebeurt. Gelukkig ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres. Niet alleen zijn we thuis in het plaatsen of repareren van zo'n fraaie zinken dak, gevel of dakgoot, maar weten we ook precies wat er nodig is om het er mooi uit te laten zien.
Foto: Rode zinken gevelbekleding, Plantage Muidergracht Amsterdam


 
 
E-mailen
Bellen