K I E S  V O O R  A A N D A C H T  &  A M B A C H T
Lood- Zink- & Dakwerken in Purmerend e.o.
 

Persoonlijke aandacht en vakmanschap staan voorop 


De ene mens is de ander niet, hetzelfde geldt voor daken. Waar liggen jouw wensen?

Moet er snel een lekkage worden gemaakt? Of is het tijd om het dak eens een echte make-over te geven?


Dankzij onze ruime ervaring in het plaatsen en repareren van verschillende soorten daken, kun je er van verzekerd zijn dat wij je snel, vaardig én persoonlijk kunnen helpen. We luisteren goed naar wat er nodig is. Soms zijn de wensen simpel en recht door zee. Andere keren zijn de wensen uitgebreider of weet je eigenlijk niet precies waar je moet beginnen. Ook dan denken we graag met je mee en leggen je de opties graag uit.

 


Hiervoor kun je bij ons terecht:


  • het plaatsen van goten van lood, koper en zink;
  • hemelwaterafvoer;
  • het bekleden van daken en/of gevels met zink, lood en/of koper;
  • platte daken van bitumen/epdm;
  • lekkages opsporen en verhelpen.


Staat je klus er niet tussen? Of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!


We zijn werkzaam in een groot deel van Noord-Holland: wil je dus een dak laten plaatsen, repareren of ervoor zorgen dat de hemelwaterafvoer goed geregeld is in Purmerend, de Beemster, Avenhoorn, de Goorn, Zaandam, Alkmaar of ergens in deze regionen? Dan kun je ons altijd gerust even een belletje geven of een mailtje sturen.


Het belangrijkste vinden we dat jij, de klant, zich gehoord voelt en de wensen goed worden begrepen. Daarom vinden we het belangrijk dat we samen goed kijken naar wat er moet gebeuren. Weet je precies wat er moet gebeuren? Heel fijn! Eigenlijk geen idee en kun je wel wat raad gebruiken? Ook dan gaan we graag met je in gesprek over het hoe en wat. 

 
 
E-mailen
Bellen